ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie – 11 februarie 2020. Doar câteva bilete mai sunt disponibile la Timișoara, unde artistul va concerta în Sala de Concerte a CNA „Ion Vidu”, sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 19:30.

Îndrăgitul artist Teo Milea se va afla în România pentru turneul său ”2020 Winter Tour Romania”, și va aduce în fața publicului său atât piese cunoscute de pe albumele sale ‘On white…and black keys’ și ‘Open Minds’, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic.

Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs ‘Searchlight’ organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria ‘2015 Classical Album of the Year’ la radio SoloPiano.com US și al ‘Best Ambient/Instrumental Album’ – The Akademia Music Awards cu ultimul său album ‘Open Minds’, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină în România pentru seria de concerte de la începutul acestui an – 2020 Winter Tour Romania.

Creația sa îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului 21, fiind inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

Turneul 2020 Winter Tour Romania programează concerte după cum urmează:
• Arad, 26 ianuarie, Boeme Cafe – SOLD OUT;
• Cluj-Napoca, 29 ianuarie, Studioul de Concerte al Academiei de Muzică „Gh. Dima”;
• Baia Mare, 31 ianuarie, Colegiul de Arte;
• Satu Mare, 1 februarie, Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”;
• Timișoara, 8 februarie, Colegiul Național de Arte „Ion Vidu”;
• Reșița, 9 februarie;
• București, 11 februarie, The Pub Bucharest

Pentru concertele din București, Cluj-Napoca și Timișoara biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore