AcasăStiriCulturaTeo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie – 11 februarie 2020. Doar câteva bilete mai sunt disponibile la Timișoara, unde artistul va concerta în Sala de Concerte a CNA „Ion Vidu”, sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 19:30.

Îndrăgitul artist Teo Milea se va afla în România pentru turneul său ”2020 Winter Tour Romania”, și va aduce în fața publicului său atât piese cunoscute de pe albumele sale ‘On white…and black keys’ și ‘Open Minds’, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic.

Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs ‘Searchlight’ organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria ‘2015 Classical Album of the Year’ la radio SoloPiano.com US și al ‘Best Ambient/Instrumental Album’ – The Akademia Music Awards cu ultimul său album ‘Open Minds’, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină în România pentru seria de concerte de la începutul acestui an – 2020 Winter Tour Romania.

Creația sa îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului 21, fiind inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

Turneul 2020 Winter Tour Romania programează concerte după cum urmează:
• Arad, 26 ianuarie, Boeme Cafe – SOLD OUT;
• Cluj-Napoca, 29 ianuarie, Studioul de Concerte al Academiei de Muzică „Gh. Dima”;
• Baia Mare, 31 ianuarie, Colegiul de Arte;
• Satu Mare, 1 februarie, Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”;
• Timișoara, 8 februarie, Colegiul Național de Arte „Ion Vidu”;
• Reșița, 9 februarie;
• București, 11 februarie, The Pub Bucharest

Pentru concertele din București, Cluj-Napoca și Timișoara biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente