Street Cardio pe muzică medievală, la Timişoara

Date:

În acest sfârşit de săptămână, aleea pietonală de pe Mărăşeşti va fi gazda unui manifestări inedite, în cadrul căruia muzica şi sportul vor fuziona. Sportivii pe picioroange moderne coordonaţi de profesorul Ştefan Cojocnean şi tânăra trupă de world music Peregrinii vor oferi trecătorilor un spectacol de sport, energie şi muzică live.

Organizatorii declară că s-au inspirat din faptul că antrenamentul aerobic, sport pe muzică, nu este o invenţie a secolului 20, ci a existat şi în vechime, în multe culturi, sub forma antrenamentelor ostăşeşti pe muzică de război. Tinerii menestreli ai cetăţii ce formează trupa Peregrinii au devenit foarte îndrăgiţi pe plaiurile bănăţene, datorită stilului exuberant de concerte stradale, ce aminteşte de trubadurii hoinari din vremurile de demult.

Spectacolul Sport şi Muzică No Limits va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe aleea pietonală Mărăşeşti. Cu acest prilej, copiii vor avea şi ocazia să beneficieze de lecţii gratuite de iniţiere în sporturile cu picioroange moderne.

foto:Constantin Duma

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare