Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentStreet Cardio pe muzică medievală, la Timişoara

Street Cardio pe muzică medievală, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În acest sfârşit de săptămână, aleea pietonală de pe Mărăşeşti va fi gazda unui manifestări inedite, în cadrul căruia muzica şi sportul vor fuziona. Sportivii pe picioroange moderne coordonaţi de profesorul Ştefan Cojocnean şi tânăra trupă de world music Peregrinii vor oferi trecătorilor un spectacol de sport, energie şi muzică live.

Organizatorii declară că s-au inspirat din faptul că antrenamentul aerobic, sport pe muzică, nu este o invenţie a secolului 20, ci a existat şi în vechime, în multe culturi, sub forma antrenamentelor ostăşeşti pe muzică de război. Tinerii menestreli ai cetăţii ce formează trupa Peregrinii au devenit foarte îndrăgiţi pe plaiurile bănăţene, datorită stilului exuberant de concerte stradale, ce aminteşte de trubadurii hoinari din vremurile de demult.

Spectacolul Sport şi Muzică No Limits va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe aleea pietonală Mărăşeşti. Cu acest prilej, copiii vor avea şi ocazia să beneficieze de lecţii gratuite de iniţiere în sporturile cu picioroange moderne.

foto:Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....