Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nume „grele” din PDL Timiş au ajuns pe mâna DNA. Popoviciu, Sămărtinean şi Ostaficiuc – anchetaţi pentru „afaceri” la Aeroport

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi, la finalul unor controale, au scos la iveală faptul că, în perioada în care Cornel Sămărtinean (foto, stânga) a fost director general al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara (AIT), pedelistul ar fi închiriat spaţii comerciale din interiorul AIT către firma unui verişor de-al lui Alin Popoviciu (foto, dreapta).

Sămărtinean a fost numit la conducerea Aeroportului timişorean de către Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, astfel, Sămărtinean a fost înştiinţat de faptul că este acuzat de abuz în serviciu, în timp ce ceilalţi doi membrii ai Partidului Democrat Liberal, filiala Timiş, Ostaficiuc şi Popoviciu, sunt cercetaţi penal pentru instigare la abuz în serviciu.

Firma către care s-au dat spre închiriere, la preţuri modice, spaţiile comerciale din cadrul AIT, aparţine lui Critian Iga, verişor primar cu deputatul PDL Alin Popoviciu.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Alin Popoviciu și Călin Roman pierd în instanță în fața PNL Timiș și urmează să fie excluși din partid!

Curtea de Apel Timișoara a dat dreptate PNL Timiș în procesul deschis de Alin...

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...

Prea ca la țară! Alin Nica merge după fentă și instituie tribunale politico-populare ca să-i pedepsească pe infideli

Și singurul politician care pare detașat, de tot circul din PNL Timiș, este deputatul...