Nume „grele” din PDL Timiş au ajuns pe mâna DNA. Popoviciu, Sămărtinean şi Ostaficiuc – anchetaţi pentru „afaceri” la Aeroport

- Advertisement -

Ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi, la finalul unor controale, au scos la iveală faptul că, în perioada în care Cornel Sămărtinean (foto, stânga) a fost director general al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara (AIT), pedelistul ar fi închiriat spaţii comerciale din interiorul AIT către firma unui verişor de-al lui Alin Popoviciu (foto, dreapta).

Sămărtinean a fost numit la conducerea Aeroportului timişorean de către Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, astfel, Sămărtinean a fost înştiinţat de faptul că este acuzat de abuz în serviciu, în timp ce ceilalţi doi membrii ai Partidului Democrat Liberal, filiala Timiş, Ostaficiuc şi Popoviciu, sunt cercetaţi penal pentru instigare la abuz în serviciu.

Firma către care s-au dat spre închiriere, la preţuri modice, spaţiile comerciale din cadrul AIT, aparţine lui Critian Iga, verişor primar cu deputatul PDL Alin Popoviciu.

Vom reveni cu amănunte!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

”Linia întâi” din Partidul Miscarea Populara Timis, RUȘINEA electorala a Banatului

Partidul fostului președinte Traian Băsescu, Mișcarea Populara, a devenit...

Crestere semnificativa a numarului de pasageri la Aeroportul Timisoara, in 2019

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara (AIT) se laudă...

Curse aviatice noi, Timisoara – Stuttgart, de trei ori pe saptamana

Timișoara deține al doilea aeroport din Romania pe care...

Din aceeași categorie

Categorii Populare