Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăBalint Petrescu, candidatul anonim PDL, s-a înscris azi la Biroul Electoral Central....

Balint Petrescu, candidatul anonim PDL, s-a înscris azi la Biroul Electoral Central. Vezi ce a declarat! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Astăzi, la Biroul Electoral Central din Timișoara, partidele politice și-au înscris, pe rând, candidații pentru alegerile unui nou deputat pentru Colegiul 3 Timișoara, poziție lăsată liberă de Maria Grapini, care candidează la alegerile europarlamentare. Dacă majoritatea formațiunilor politice și-au ales reprezentanți deja cunoscuți în rândul electoratului timișorean, liderii PDL Timiș au ales să înscrie pe liste un nume fără sonoritate pe scena politică locală-Balint Petrescu.

Acesta a venit însoțit de președintele filialei, Constantin Ostaficiuc. Petrescu a declarat că  interesele sale nu-i vizează doar pe timișorenii, ci întreaga „țară românească”, și că nu a intrat în politică pentru a câștiga bani.

„Dacă ne vom întâlni peste doi ani de zile sau oricând, veţi vedea diferenţa, că sunt un om care nu am vent în politică să câştige bani, am venit să mă implic în viaţa oamenilor, în viaţa cetăţii. Până acuma am muncit şi am făcut, acum vreau să le arăt şi altora că se poate şi altfel de politică. Noi am venit să facem ceva pentru colegiu şi pentru Timişoara, pentru ţara românească în definitiv”, a declaratBalint.

Vă reamintim că Balint Petrescu este absolvent al Liceului de Construcții din Timișoara și, ulterior, a Facultății de Construcție. În 1992 a înființat societatea Integral Com SRL, firmă care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusive orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. A intrat în PD (mai târziu PDL) în 1995. Este membru al Bisericii Baptiste.

Românii nu o duc astăzi mai bine, dimpotrivă, taxele sunt mai multe și mai mari, prețurile au crescut, somajul e mai mare, mediul de afaceri abia supraviețuiește. Ca om de afaceri nu am trăit o perioadă mai grea decât acum, toate progresele pe care le-am făcut  ca țară sunt pe cale sa fie distruse de un guvern demagogic, mincinos, care va îngropa România. Sprijinul pentru mediul de afaceri este esențial în revenirea României, ori acest lucru nu se întâmplă și nu se va întampla sub guvernarea PSD.”

În încheiere, Balint a mărturisit că a acceptat să candideze deoarece Ponta și baronii PSD își bat joc de toate sacrificiile pe care le-au făcut românii în perioada de criză: Candidez pentru că Ponta și baronii PSD își bat joc de toate sacrificiile pe care românii le-au facut în perioada de criză. Candidez  din partea  PDL pentru că acest partid  a făcut foarte multe pentru România și nu merită să stea cu capul jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în această perioadă, procesul de constituire...