Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rezultatele alegerilor locale: Nicolae Robu – 52,9% din voturi. Componența Consiliului Local Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Biroul Electoral Municipal Timișoara a anunțat rezultatele oficiale în urma alegerilor locale de duminică. Primar pentru următorii patru ani este Nicolae Robu, care a obținut 52,9% din voturile valabil exprimate.

Rezultatele alegerilor locale de duminică au fost centralizate de Biroul Electoral Municipal Timișoara. Astfel, în cel mai mare oraș din Timiș au fost înregistrate 78.504 de voturi valabil exprimate. Cele mai multe voturi le-a întrunit Nicolae Robu, respectiv 41.531. Cu un procent de 52,9%, el va conduce Timișoara pentru încă un mandat.

Restul candidaților au obținut:

Florin Bîrsășteanu (PSD) – 17.819 voturi – 22,69%
Adrian Orza (independent) – 5.677 voturi – 7,23%
Marius Dugulescu (PMP) – 4.130 voturi – 5,26%
Zsolt Molnar (UDMR) – 2.741 voturi – 3,49%
Ilare Bordeașu (ALDE) – 2.239 voturi – 2,86%
Ion Răducanu (UNPR) – 1.543 voturi
Simona Tiriteu (BUN) – 781 voturi
Liviu Băcana (PRU) – 766 voturi
Petrică Folică (PND) – 688 voturi
Cosmin Trif (PPU) – 589 voturi.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, PNL va avea 12 consilieri locali, PSD – 9, PMP – 2, UDMR – 2, ALDE – 1 și un mandat va fi al candidatului independent Adrian Orza.

Potrivit ordinii pe listele partidelor, PNL va avea următorii consilieri locali: Dan Diaconu, Ștefan Sandu, Grigore Grigoriu, Simion Moșiu, Radu Dimeca, Adrian Lulciuc, Daniela Mariş, Adelina Tîrziu, Lorenzo Barabaș, Robert Kristoff, Lucian Căldăraru și Ciprian Mihok.

PSD va fi reprezentat în Consiliul Local Timișoara de: Florin Bîrsășteanu, Dan Idolu, Marius Craina, Alfred Simonis, Gabriela Popovici, Sorin Ionescu, Luminiţa Ţundrea, Ion-Ardeal Ieremia și Ion Mateescu.

Pentru următorii patru ani, UDMR va avea doi reprezentanți în Consiliul Local Timișoara: Imre Farkas și Petronela Mihaela Csokany.

Tot prin doi membri va fi reprezentat și PMP, respectiv Marius Dugulescu și Raluca Popescu.

ALDE va avea un singur reprezentant în Consiliul Local Timișoara: Ilare Bordeașu, iar Adrian Orza este singurul candidat independent care a reușit să obțină un mandat.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare