Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu: „Singurii care vor intra în partidul lui Tăriceanu sunt Dinu Patriciu și Viorel Cataramă”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul președinte al Partidului Național Liberal și actualul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat vineri că va iniția procedurile pentru înființarea unui nou partid liberal, iar acum este în plin process de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii sale la alegerile prezidențiale. Potrivit Mediafax, Tăriceanu a ținut să critice și congresul PNL, care va stabili noul președinte de partid. Fostul premier nu a fost invitat, deoarece, susține Tăriceanu, membrii Partidului Național Liberal au vrut evitarea unei dezbateri reale și a unei competiții reale.

„Acest lucru nu a fost posibil, deoarece conducerea demisionară a partidului a invocat diverse pretexte, când în realitate ea a dorit eliminarea candidaturii mele, evitarea unei dezbateri reale şi unei competiţii reale, a dorit un Congres formal, prin intermediul căruia să-şi păstreze funcţiile de conducere şi să impună partidului o direcţie politică falimentară, dictată de interese personale şi exterioare partidului, ceea ce va duce PNL pe acelaşi drum cu PNŢCD. Veţi avea un Congres la care nu veţi dezbate nicio idee, niciun proiect. Dar veţi avea «alegeri». Acesta nu este un congres al unui partid democratic, liberal, un congres ce ar trebui să fie caracterizat prin dezbateri vii şi libere, ci mai degrabă o caricature”, a declara Tăriceanu.

La Congres participă și Nicolae Robu, primarul liberal al Timișoarei. La auzul mesajului transmis de Tăriceanu, edilul a reacționat prompt și a declarant că sigurii susținători ai fostului premier sunt Dinu Patriciu și Viorel Cataramă.

„Din partea d-lui Tariceanu nu mă mai miră nimic. Eu am intrat abia în 2008 în politică – în PNL, evident -, dar am fost fan PNL manifest începând din 1990 și, prin urmare, am urmărit mereu cu interes viața PNL. Mă îngrozesc, acum, după ce am văzut de ce este în stare dl. Tariceanu, imaginându-mi ce-o fi făcut în PNL dl. Tăriceanu când avea alături de alte două personaje sinistre, Dinu Patriciu și Viorel Cataramă, pe care mă aștept să văd că dl. Tăriceanu le scoate cât de curând de la naftalină, disperat că dintre actualii liberali mai nimeni nu-l urmează”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare