Nicolae-Robu05

După câteva zile după ce-a anunțat că va face o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, unde se va întâlni cu președintele SUA Barak Obama, Nicolae Robu a fost ”înțepat” de ministrul Sorin Grindeanu, cel din urmă insinuând că nu crede că această întâlnire va avea loc, pesedistul spunând că ”Sunt foarte curios ce se va întâmpla după vizita din America și aș mai fi curios să văd măcar o poză cu domnul primar Robu, la cel puțin 10 metri de Barack Obama. Mă îndoiesc!”.

Revenit la Timișoara, Robu a admis că nu s-a fotografiat cu cel mai puternic președinte din Lume, ”Am explicat pe Facebook cum stau lucrurile în privința pozelor, dar nu pentru domnul Grindeanu. Acum n-o să luăm în seamă orice prostioare spuse așa, în joacă, în diverse circumstanțe. Eu nu vorbesc despre domnul Grindeanu și nici despre alții. Evident că oricine ar fi făcut poză cu președintele Statelor Unite ale Americii” a afirmat, marți, primarul Timișoarei.

Robu a explicat după întâlnirea cu Barack Obama, prin intermediul contului său de Facebook, că ”după sosirea Președintelui Barack Obama, fotografierea și filmarea au fost strict interzise, din rațiuni de securitate care trebuie înțelese în lumea agitată, uneori cu accese de demența, în care trăim. Evenimentul s-a desfășurat cu noi, invitații, la mese rotunde, (…) și Președintele -însoțit de Prima Doamnă, Michelle Obama- și ceilalți vorbitori la un prezidiu, pe o scenă”.

Primarul susține că i-a plăcut în Statele Unite, dar este foarte bucuros de faptul că a revenit ”acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.