Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Grindeanu, șicane la adresa primarului Timișoarei. De ce vrea să-l vadă pe Robu ”la cel puțin 10 metri de Obama” VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Vreau s-o felicit pe domnișoara Sanda Greblă, am văzut că a luat examenul”, a spus Grindeanu, ironic, în timpul conferinței de presă, pe care a prezidat-o vineri după-amiază, făcând referire la faptul că Sanda Greblă, consiliera primarului Nicolae Robu a obținut statulul de funcționar public reușind să promoveze un examen în acest sens.

Imediat după această afirmație, ministrul Societății Informaționale a ”preluat” subiectul, devenit atât de discutat în ultimele zile pe plan național – Timișoara, al doilea oraș din România care ar putea avea metrou, asta după ce primarul Timișoarei a precizat că va demara un studiu de fezabilitate pentru trecerea în subteran a liniilor de cale ferată care ”taie” Timișoara în două, iar dacă va exista posibilitatea financiară, odată cu această acțiune în care va fi implicată și Compania Națională de Căi Ferate (CFR), s-ar putea ca Timișoara să beneficieze și de o linie de transport în comun, în subteran.

”Eu consider că se aruncă bani pe studiul de fezabilitate. Kilometrul de metrou, fără proiectare, fără studii, fără alte costuri, în acest moment, și m-am interesat la Ministerul Transporturilor, este de 60 de milioane de euro. Eu cred că Timișoara are condiții speciale, fiind pânza freatică foarte sus și pentru a-mi întări spusele vă rog să vă uitați cât de grea a fost realizarea pasajului de la Michelangelo. care a necesitat lucrări suplimentare, neeligibile pe proiectul de fonduri europene și care s-au făcut de către Aquatim” susține Grindeanu, făcând referire la pompele de mare capacitate introduse în pasajul subteran din Piața Leonardo da Vinci, care sunt destinate pentru a scoate apa pentru a evita inundarea pasajului.

Ironia președintelui interimar al PSD Timiș, la adresa primarului capitalei Banatului nu s-a oprit aici. ”Dacă mergi în Dubai vezi grădini suspendate, vrei să faci grădini suspendate! Dacă mergi la Londra – orașul care a avut primul metrou, vrei să faci metrou! Sunt foarte curios ce se va întâmpla după vizita din America și aș mai fi curios să văd măcar o poză cu domnul primar Robu, la cel puțin 10 metri de Barack Obama. Mă îndoiesc!” a continuat Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=JIeXQUwwW58&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

În numele Domnului! Prim-vicepreședintele PSD Timiș, imobiliaristul Adrian Cionca, a pus ANAF-ul pe fugă și cu botul pe labe

Acum, cei care sunt absolvenți de științe economice sau juridice dar, în pană de...