ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu: „Unui personaj ca Alfred Simonis îi pot răspunde doar printr-un zâmbet”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce ieri Alfred Simonis a spus despre Nicolae Robu că tinde să devină penibil și că riscă să cadă în derizoriu din pricina aparițiilor sale facilitate de postul de televiziune al primăriei, edilul Timișoarei a declarat astăzi că poate răspunde în fața unui astfel de personaj decât printr-un zâmbet.

Președintele TSD Timiș a mai spus de rivalul său penelist că în anii săi de mandat ca primar al Timișoarei mai mult a tăiat din copaci decât a plantat și că nu a creat niciun loc de parcare pentru cetățeni. „Îi răspund domnului Simonis printr-un zâmbet. Ce spune un personaj ca Alfred Simonis chiar nu vreau să comentez de niciun fel, pot doar zâmbi. Timișorenii văd ce am făcut eu în acești ani și nu mai e mult până la alegeri. Vom vedea acolo ce părere au oamenii despre mine. Desigur, au una mai puțin bună, știu asta, dar așa e în democrație. Sunt convins și simt în relație cu timișorenii că sunt apreciat pentru ce am făcut. Dincolo de greșelile pe care le am prin unele cuvinte nepotrivite pe care le-am spus, realitățile din teren sunt grăitoare și convingătoare pentru orice om cu o doză minimă de credință”, a declarat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore