ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alfred Simonis: „Nu înțeleg de ce nu se numește Robu TV!”. Președintele TSD Timiș, ZERO pentru primarul Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După lansarea postului de televiziune a Primăriei Timișoara, Nicolae Robu nu a scăpat din a fi luat în derâdere nici de rivalii din PSD. Pe lângă multele critici pe care le-a primit din diverse părți, nici Alfred Simonis nu a lăsat să treacă pe lângă el prilejul de a face mișto de postul de televiziune pe care, într-adevăr, până acum a apărut doar Nicolae Robu.

„Nu înțeleg de ce televiziunea nu se numește Robu TV, pentru că doar domnia sa este invitat, doar el e acolo, singurul lucru pe care-l schimbă sunt moderatoarele. Toate sunt drăguțe, într-adevăr, tinere liberale, care-i pun întrebări așa cum îi plac dânsului, obediente, îi ridică mingea la fileu. Din păcate domnul Robu nu realizează ridicolul și penibilul în care induce întreaga instituție și modul prin care le expune pe acele fete. Întâmplător, o cunosc pe una dintre ele și am observat că, după ce a moderat una dintre emisiuni, și-a închis pagina de Facebook. Poate a fost criticată îndelung. Îi fac o solicitare domnului Nicolae Robu să înceteze cu aceste emisiuni. Ne duc în derizoriu”, a spus Alfred Simonis.

De asemenea, așa cum nu înțelege denumirea postului de televiziune, președintele TSD Timiș nu poate să-și explice nici numărul de copaci cu care se laudă edilul Timișoarei că i-a plantat, dar nici numărul de parcări pe care le-a făcut. „Tot în cadrul unei emisiuni am auzit că a plantat în Timișoara 7.000 de copaci. Probabil că e ca și cu parcările… eu știam că a tăiat câteva mii de copaci, în niciun caz că a plantat. Făcând o paralelă cu parcările, în afară de câteva linii trase pe marginea drumului, nu a făcut nimic”, a declarat Alfred Simonis în timp ce afișa o foaie pe care scria ZERO, reprezentând numărul de arbori plantați și a locurilor de parcare create.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore