Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cannabis în valoare de 60.000 de euro DESCOPERIT după o deschidere DIICOT

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii DIICOT și polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea au descoperit astăzi, 16 octombrie, două culturi indoor de canabis în valoare de aproape 60.000 de euro, după șapte percheziții făcute asupra persoanelor bănuite de trafic de droguri. Trei persoane care fac parte din acea grupare infracțională au fost reținute .

Nu mai puțin de 31 de ghivece cu plante de cannabis, cu dimensiuni între 1 metru și 1,5 metri, aflate în perioada de vegetație maximă, și a căror valoare este estimată la 60.000 de euro, au fost găsite de către procurori. Au fost ridicate pentru cercetări și aproximativ 50 de grame de cannabis, 2 grindere, telefoane mobile, cartele SIM și un act de identitate fals.

Cu o zi în urmă, doi dintre membrii grupării au fost surprinși în flagrant, chiar când achiziționau 200 de grabe de cannabis. Au fost puse în aplicare șapte mandate de aducere, iar alte 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore