Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriȘoferul care și-a adus trotuarul de la ”muica”, pe post de loc...

Șoferul care și-a adus trotuarul de la ”muica”, pe post de loc de parcare și ”i se rupe” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cititorii Vocea Timișului ne sesizează frecvent cazuri de ”nesimțiți din trafic”, însă unii dintre aceștia întrec orice limite. Dacă nu cu multă vreme în urmă vă prezentam cazul unui ”șmecheraș cu BMW” căruia i se ”rupe p**a”, așa cum chiar el o spune când i se atrage atenția că a parcat pe pista de biciclete marcată corespunzător pe trotuar, de data aceasta avem un alt caz, din aceeași categorie, într-o oarecare măsură.

Câțiva dintre locatarii unui bloc situat la intersecția străzii Sf. Apostoli Petru și Pavel cu strada Verde din Timișoara, ne-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr, la fel de ”șmecher” ca și cel amintit mai sus, își parchează mașina unde vrea el, iar acest loc este de ceva timp pe trotuarul destinat pietonilor. Deși există locuri de parcare libere în jurul mașinii sale, un Opel Astra cu numărul de înmatriculare MH 48 MAD, acesta refuză categoric s-o parcheze normal.

Chiar dacă i s-a atras atenția cu privire la faptul că nu e bine ce-a făcut, olteanul, mare șmecher fiind, a replicat că ”îl doare în p**a de toți și parchează unde are chef”, ne semnalează un cetățean care locuiește în zonă. Deși replica șoferului nu a fost înregistrată așa cum s-a întâmplat în cazul mai sus amintit, îi credem pe cuvânt pe cei care ne-au semnalat acest caz. ”Așa cum puteți vedea din imagini, pe lângă mașina lui nu încap doi oameni unul lângă celălalt, din cauza gurii de canal, care e încastrată în trotuar, iar el e parcat chiar pe ”rampa” trotuarului, în continuarea trecerii de pietoni, marcată pe asfalt. Nu încape nici măcar un scaun cu rotile, în cazul în care vrea să treacă cineva care se plimbă cu un infirm, nu are pe unde să se urce” explică unul dintre cei care ne-au trimis imaginile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii...

”Luna si bec” pe trotuarele de langa Piata Flavia, dupa raziile politistilor locali

Noi acțiuni ale polițiștilor locali din Timișoara au fost desfășurate în weekend în zona...