Șoferul care și-a adus trotuarul de la ”muica”, pe post de loc de parcare și ”i se rupe” FOTO

- Advertisement -

Cititorii Vocea Timișului ne sesizează frecvent cazuri de ”nesimțiți din trafic”, însă unii dintre aceștia întrec orice limite. Dacă nu cu multă vreme în urmă vă prezentam cazul unui ”șmecheraș cu BMW” căruia i se ”rupe p**a”, așa cum chiar el o spune când i se atrage atenția că a parcat pe pista de biciclete marcată corespunzător pe trotuar, de data aceasta avem un alt caz, din aceeași categorie, într-o oarecare măsură.

Câțiva dintre locatarii unui bloc situat la intersecția străzii Sf. Apostoli Petru și Pavel cu strada Verde din Timișoara, ne-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr, la fel de ”șmecher” ca și cel amintit mai sus, își parchează mașina unde vrea el, iar acest loc este de ceva timp pe trotuarul destinat pietonilor. Deși există locuri de parcare libere în jurul mașinii sale, un Opel Astra cu numărul de înmatriculare MH 48 MAD, acesta refuză categoric s-o parcheze normal.

Chiar dacă i s-a atras atenția cu privire la faptul că nu e bine ce-a făcut, olteanul, mare șmecher fiind, a replicat că ”îl doare în p**a de toți și parchează unde are chef”, ne semnalează un cetățean care locuiește în zonă. Deși replica șoferului nu a fost înregistrată așa cum s-a întâmplat în cazul mai sus amintit, îi credem pe cuvânt pe cei care ne-au semnalat acest caz. ”Așa cum puteți vedea din imagini, pe lângă mașina lui nu încap doi oameni unul lângă celălalt, din cauza gurii de canal, care e încastrată în trotuar, iar el e parcat chiar pe ”rampa” trotuarului, în continuarea trecerii de pietoni, marcată pe asfalt. Nu încape nici măcar un scaun cu rotile, în cazul în care vrea să treacă cineva care se plimbă cu un infirm, nu are pe unde să se urce” explică unul dintre cei care ne-au trimis imaginile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare