Nicolae-Robu-Primarul-Timisoarei-27

Incertitudinea construirii variantei ocolitoare a Timișoarei naște ”monștri” politici. PNL-ul local și filiala județeană a PSD, prin reprezentanții lor, se acuză reciproc de faptul că, fie deputații și senatorii social-democrați mint cu privire la acest subiect, fie că ”tabăra” liberalilor susține că șoseaua de centură nu va fi cosntruită preț de câțiva ani de-acum înainte.

”Nu e un moft pentru noi, nu cerem prea mult! Am stat cu bun-simț și ne-am văzut de treabă. Tot cu bun-simț ne vom vedea și de-acum încolo, dar vocea noastră trebuie să fie luată în seamă. Nimeni nu are dreptul să ignore Timișoara în asemenea hal. Mă irită subiectul în sine pentru că mereu am avut promisiuni, dar nimic nu se materializează și s-a ajuns deja în zona inacceptabilității” a spus Nicolae Robu, pe un ton extrem de rigid.

Centura Timișoarei, motiv de demitere a Guvernului

Iritat la maximum de lipsa de eficiență a Guvernului Ponta și de faptul că acesta ignoră proiectele Timișoarei, dar și proiectele extrem de importante pentru alte orașe, Robu a ajuns să ceară până și demisia Guvvernului Ponta. ”Dacă la nivelul Guvernului există atâta incompetență încât nu se pot înțelege lucruri elementare precum acestea, că un Centru Intermodal de Mărfuri trebuie să fie în vecinătatea aeroportului și a autostrăzii. Că Timișoara are nevoie stringentă de o centură. Că Timișoara trebuie să fie legată cu Serbia prin autostradă. Presupun că același guvern își arată o incompetență la fel de crasă și în raport cu alte orașe ale țării. Dacă nu este în stare să înțeleagă nevoile țării -obiective de interes național-, trebuie să lase locul altora. Partidul Național Liberal pregătește programul de guvernare. În curând îl vom avea finalizat și vom încerca să facem ca acest guvern care își dovedește incompetența și reaua-credință, să plece”, a explicat primarul Timișoarei.

Cum explică Robu că Primăria ar putea prelua proiectul european de realizare a Centurii de Sud a Timișoarei, dar și care sunt ”datele” posibilului miting la care îi cheamă primarul pe timișoreni, puteți urmări în înregistrarea video de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.