Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Strada Constantin cel Mare – reabilitată la rugăminţile timişorenilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cetăţenii care locuiesc pe strada Constantin cel Mare din zona Lipovei au făcut o cerere administraţiei locale pentru reamenajarea străzii lor. Acest lucru s-a întâmplat după ce o altă stradă din zonă a fost reabilitată pe placul oamenilor, şi anume – strada Brazilor.

Demersul a constat în lucrări asupra structurii stratului de baza şi la stratul de uzură. Au fost schimbate bordurile, iar la primăvară vor fi amenajate spaţiile verzi. Urmează să fie făcute încă câteva mici ajustări la gurile de canal, dar acestea nu vor obstrucţiona circulaţia în vreun fel.

Primarul a ţinut să menţioneze că strada Constantin cel Mare era deja prevazut să fie reparată, dar la rugăminţile oamenilor au decis reabilitarea mai rapidă a acesteia. „În momentul de faţă avem bucuria să o fi putut finaliza înainte de venirea iernii, aproximativ 800 de metri reabilitaţi într-o manieră serioasă” a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare