ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sensul giratoriu din Calea Buziaşului s-a îmbunătăţit cu noi locuri de parcare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii şoferi care au treabă sau locuiesc în apropierea sensului giratoriu principal din Calea Buziaşului au acum 62 locuri de parcare nou amenajate pentru ei. Pentru pietonii oraşului a fost refăcute trotuarele din zonă şi spaţiile verzi.

Lucrările de reamenajare a zonei fac parte din-un proiect mai amplu numit „Reparaţii în zona de locuinţe Bulevardul Sudului„. Proiect care vizează reţelele de străzi (carosabil, parcări, trotuare, accese) din această zonă – Calea Buziaşului.

Vom reveni la primăvară cu lucrări complete și complexe în acest cartier. Din păcate, Calea Buziașului face parte dintre zonele care au fost total neglijate” a declarat primarul Nicolae Robu

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore