Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cauza numărul unu a accidentelor rutiere – neacordarea de prioritate pietonilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Unul din subiectele cele mai importante atinse în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Timiş a fost reducerea accidentelor comise pe trecerile de pietoni, atât de pe drumurile naţionale, cât şi judeţene şi locale. Şedinţa a avut loc astăzi – 4 decembrie la Consiliul Judeţean Timiş.

Neacordarea de prioritate pietonilor este una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, situându-se pe locul al doilea, după viteză” a declarat Gheorghe Moldovan – reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor

În cadrul şedinţei au fost discutate mai multe propuneri de îmbunătăţire a semnalizărilor rutiere. Prezenţi la şedintă au fost membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Timiş, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai comunităţii, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş – Sorin Muntean, reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor – Gheorghe Moldovan şi subprefectul – Liliana Oneţ.

Pe baza acestor informaţii, putem propune plenului Consiliului Judeţean Timiş, suplimentări ale bugetului alocat Direcţiei pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene, pentru activităţi care să vizeze optimizarea semnalizării trecerilor de pietoni, în special în zona unităţilor şcolare” a răspuns Călin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş

sursa foto: tvlitoral

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare