Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDobrică aduce sound-ul Haute Culture la Timişoara

Dobrică aduce sound-ul Haute Culture la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe lângă implicarea sa în unul dintre cele mai renumite proiecte muzicale româneşti, Şuie Paparude, Dobrică îşi derulează activitatea de DJ sub pseudonimul Haute Culture. Stilul muzical este o paletă de muzică electronică presărată cu breakbeat, electro şi techno.

La premiile Nights.ro ale anului 2003 este votat pe locul 8, în topul celor mai buni DJ-i români, dintr-un total de peste 30 de dj. Un an mai târziu, împarte scena cu James Zabiela, Hybrid, Freestylers în cadrul unui eveniment realizat de British Council. În august 2005 participă alături de alţi dj-i români în turneul Coca-Cola în alte 6 oraşe din România şi datorită evenimentelor din cadrul Clubului Motor, sub egida Cocoon Records vs Sunrise, are revelaţia inserării în seturile sale muzicale şi elemente de techno, minimal şi acid-house. Tot în acelaşi an a fost invitat să mixeze în deschiderea lui Elite Force la Kristal Glam Club şi a celor de la Hybrid, în club Studio Martin, apelând de această dată la seturi de excepţie încadrate în mare parte în stilul techno. A mai mixat de asemnea în deschiderea mega concertului Fatboy Slim, organizat în 2006 de The Mission la Ultima Playa în Mamaia.

Membru activ al formaţiei Şuie Paparude de 20 ani, Dobrică porneşte din nou într-o călătorie muzicală prin ţară. Oprirea sa următoare va fi la Timişoara, în cadrul clubului D`arc din Piaţa Unirii. Astfel, seara de 5 decembrie îl va surpinde pe artist la platane începând cu orele 23:00.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...