Seria de party-uri Urban Waves ajunsă la final

Date:

Ultimul eveniment din cadrul circuitului îi va avea ca protagonişti muzicali pe Phobe1, Erick Szasz şi George B. Ca să încheiem cum am început, timişorenii adepţi ai muzicii electronice se vor bucura de promoţii la alcool ( 3 RON – un shot de tequilla) de sunete dintre cele mai diversificate şi iscusit alese, precum şi de o atmosferă plină de energie.
Împletitura muzicală de drum and bass, dubstep şi breakbeat va răsuna începând cu orele 22:00 în cadrul clubului El Che din centrul timişorean. Accesul se va face pe bază de voie bună, atitudine pozitivă şi dinamism. Astfel, petrecăreţii vor fi aşteptaţi pentru a participa la ultima seară de Urban Waves şi pentru a-şi lua la revedere de la seria petrecerilor ce au marcat seara de marţi în ultimele luni.

Programul va fi :
22:30 – 00:30 – Erick Szasz

00:30 – 02:30 – Phobe1

02:30 – 05:00 – George B b2b Phobe1

sursa foto: www.facebook.com/campus.parties

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare