House Parade Festival 2013 la Timisoara

- Advertisement -

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri de muzică electronică se va desfășura la Timișoara în perioada 6-7 septembrie începând cu orele 21:00 la Complexul din Calea Aradului kilometrul şase. House Parade Festival va încorona glorios un deceniu de activitate cu un line up pe măsură: James Zabiela (UK), Benga(UK), Emalkay (UK), Leon Bolier (NL), ȘuiePaparude (RO), Tha Watcher (NL), Stefanno b2b Julianno (RO), Gabriel Ross (RO), Dare (RO), Enforge (RO) și Acutra (RO).

House Parade-ul timișorean din acest an promite iubitorilor de muzică electronică un eveniment deosebit din care nu vor lipsi show-uri de lasere, sky-tracers, video-proiecții, tunuri cu flăcări dar și o sonorizare de peste 70.000 Watts ce va învălui întreaga zonă și va crea decorul perfect pentru tot ce înseamnă distracție.

Pe lângă cele două zile de petreceri, organizatorii au mai pus la cale și o paradă de biciclete pe traseul Parcare Iulius Mall → Calea Aradului → Festival Area/Calea Aradului km 6 la care sunt invitați să participe în mod gratuit toți doritorii începând cu orele 16:00. În plus, participanții „bicicliști” vor primi tricouri din partea House Parade și vor beneficia de o reducere a prețului de intrare la eveniment.

Prețul biletelor este de 25 lei / persoană/noapte în avans putând fi procurate on-line național și internațional: prin comandă la www.bilete.ro (livrare prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional), în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos sau la punctul de vânzare House Parade: House Parade Offices (Str. Vasile Alecsandri nr. 3, Piata Unirii, Clădirea Constructim vis-a-vis Intermezzo) iar pentru cei care doresc să plătească în seara evenimentului, prețul unui bilet este de 35 lei.

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img