Sâmbătă, 31 august 2013, în jurul orei 13:56, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Timiş. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că C. Lucian, de 48 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, pentru a ieşi dintr-o parcare amenajată, acroşând un pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului V. Iosif, de 79 de ani, din Timişoara, care se afla pe partea carosabilă.

Duminică, 1 septembrie a.c., în jurul orei 20:50, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Deta au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 58B, în localitatea Birda. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că D. Marian, de 33 de ani, din localitatea Bocşa, a condus un autoturism pe drumul mai sus menţionat, din direcţia Gătaia către Voiteg, iar pe raza localităţii Birda a surprins şi accidentat un biciclist. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a biciclistului P. Florin, de 43 de ani, care era angajat în traversarea carosabilului, pe bicicletă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările în dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.