Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel mai nou magazin destinat celor mici, deschis la Iulius Mall. ”Mr. Junior” are și panou de escaladă pentru pitici

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

De curând, prichindeii care vin la Iulius Mall Timișoara se pot bucura de o gamă variată de încălţăminte, oferită de Mr. Junior. Noul magazin este situat la etajul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii. Cei mici vor găsi aici numeroase articole de cea mai bună calitate, garantate de brand-uri consacrate pe acest segment, româneşti şi internaţionale. Melania, Richter, Pj. Shoes, Avus baby şi Hokide sunt o parte dintre furnizorii de top ai Mr. Junior.

Melania este un brand italian cu o experienţă de peste 50 de ani, care produce linii de încălţăminte pentru copii, a căror calitate este recunoscută internaţional prin materialele şi tiparele folosite. De asemenea, brandul autohton PJ Shoes oferă, de peste 30 de ani, produse care dau copiilor libertatea de a se juca, alerga şi exprima în siguranţă, prin atenţia deosebită acordată celor mai mici detalii.

Pantofii care se găsesc pe rafturile magazinului Mr. Junior sunt din piele naturală, comozi şi siguri, pentru toate activităţile solicitante preferate de ştrengari, dar şi pentru interior. Particularităţile anatomice ale picioarelor copiilor au nevoie de o atenţie sporită în dezvoltarea lor, aşa că Mr. Junior propune doar încălţămintea care respectă standardele de calitate, de la confortul calapodului, până la materialele care permit pielii să respire.

Pentru ca experienţa de cumpărături a micuţilor să fie cu adevărat distractivă, în cadrul magazinului Mr. Junior este amenajat un panou de escaladă, pe care năzdrăvanii vor putea parcurge trasee cu diferite grade de dificultate, fiind răsplătiţi cu suc dacă reuşesc să escaladeze 3 dintre cele 8 trasee. Copii sunt asiguraţi cu hamuri speciale, corzi şi dispozitive de siguranţă, joaca fiind lipsită de grijile părinţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare