Epicentrul petrecerilor în aer liber din vestul ţării se pregăteşte de un nou sezon ţesut cu muzică electronică a unora dintre cei mai renumiţi DJii din domeniu. Zilele de 1, 2 şi 3 mai debutează sub tematica „The week with no end”, iar Ponton Casa Baraj au „preparat” petrecăreţilor patru zile şi trei nopţi de distracţie, dinamism şi vibraţii pozitive. Line up-ul îi regăseşte pe Finnebassen, Maestros del Ritmo şi Stefan Biniak.

Norvegianul Finnebassen a pornit pe culmile muzicii house în 2008. Deşi a produs muzică şi a dobândit notorietate în scena clubbing din Oslo, abia în anul 2012 a început să cucerească topurile internaţionale. Piesa „Touching Me” a ajuns pe primul loc în topul Beatport’s Deep House şi a fost pusă la Radio 1 de către Pete Tong în selecţia sa de piese „Wonderments”. Finalul de săptămână fără sfârşit va continua cu Maestros del Ritmo, cunoscutul duo format din John Trend şi Elles vor întreţine seara de vineri, în vreme ce neamţul Stefan Biniak se va ocupa de petrecerea de sâmbătă.

Locaţia de la poalele Muntelui Semenic promite o petrecere în stilul inconfundabil Ponton Casa Baraj.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.