Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trafic ”redesenat” pe șoseaua care desparte Timișoara de Dumbrăvița

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Intersecția străzilor Constructorilor și Pheonix cu Calea Sever Bocu (Lipovei) a fost reconfigurată ca urmare a accidentelor petrecute în zonă. Strada ”principală” nu mai poate fi ”tăiată” de șoferi.

Șoferii care circulă pe ruta Timișoara – Dumbrăvița au avut parte, sâmbătă de o nouă surpriză în trafic. Intersecția străzilor Constructorilor și Pheonix, șoseaua care desparte Timișoara de comuna lipită de capitala Banatului, cu Calea Sever Bocu (Lipovei), a suferit modificări ”la cererea multor cetățeni”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

”La cererea multor cetățeni din Timișoara și Dumbrăvița -cei din Dumbrăvița reprezentați de organizația locală PNL, în frunte cu Președintele Sorin Drăgoi-, pentru creșterea securității, s-a interzis deplasarea înainte și la stânga de pe strada Constructorilor, la intersecția cu Calea Sever Bocu, devenind obligatorie trecerea pe la unul sau celălalt dintre sensurile giratorii conexe. În această intersecție erau mereu accidente și se și circula greu”, a precizat edilul de pe Bega.

Astfel, șoferii care vin pe strada Constructorilor dinspre Pădurea Verde sunt obligați să vireze spre dreapta pentru a intra în Dumbrăvița, iar la sensul giratoriu din vecinătatea supermarketului Kaufland trebuie să se întoarcă înspre Timișoara pentru a ajunge spre zona centrală a orașului, dar și pentru a se deplasa pe direcția ”înainte”, pe strada Pheonix, înspre Calea Aradului. De asemenea, șoferii care vin pe strada Pheonix dinspre Calea Aradului, sunt obligați să vireze la dreapta pe Calea Sever Bocu și să intre în girația de la capătul liniei 14 de troleibuz, unde trebuie să întoarcă pentru a ajunge în Dumbrăvița, sau pentru a-și continua drumul pe strada Constructorilor înspre Pădurea Verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist local din comuna Dumbrăvița, reținut pentru falsificarea a zeci de procese-verbale de contravenție

Richard Meleșcanu, polițist local pe raza comunei Dumbrăvița, a fost reținut, ieri, pentru 24...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport agabaritic va perturba traficul rutier...