Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Direct Trade, distribuitorul Myprotein, s-a deschis in Dumbravita

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Distribuitorul produselor proteice Myprotein, Direct Trade, s-a mutat din Iulius Mall în comuna Dumbrăvița. Noul magazin are pe stoc cele mai noi și performante produse din acest domeniu.
Direct Trade, distribuitorul produselor americane Myprotein, care se găsea în incinta Iulius Mall, s-a mutat într-un spațiu mai nou, mai elegant și mai puțin aglomerat. Noul Direct Trade Store se găsește, începând de astăzi, în comuna Dumbrăvița, localitate lipită de Timișoara. Magazinul a fost deschis pe strada Conac, la numărul 12 și și este deschis de luni până vineri între orele 11:00-19:00, iar sâmbăta între orele 11:00-15:00, duminica fiind închis.

La deschiderea noului store au lat parte și câțiva antrenori personali de la Next Fit, care s-au arătat foarte încântați de prezența magazinului în Dumbrăvița, în condițiile în care un astfel de centru de fitness se află la mică distanță de proaspăt deschisul magazin.

”Mă bucur că brandul Myprotein a venit și în Dumbrăvița și întărește ideea aceasta de un stil de viață cât mai sănătos și mai echilibrat. Pe lângă partea de sport, fiecare persoană care dorește mai mult, fiecare persoană care vrea să aibă rezultate de durată, cu siguranță trebuie să vină și cu un artificiu în plus. Care să fie artificiul acela? Din punctul meu de vedere, produsele de la Myprotein sunt cele care fac diferența și ar putea să te ducă spre rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt”, ne-a explicat Raluca, antrenor personal și manager la Next Fit.

Fondat în 2004, Myprotein este acum brandul sportiv numărul nr. 1 în Europa, care furnizează o gamă de produse de calitate, incluzând pudre proteice, vitamine și minerale, alimente bogate în proteine, alternative pentru gustări și îmbrăcăminte pentru pasionații de diferite sporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare