ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Direct Trade, distribuitorul Myprotein, s-a deschis in Dumbravita

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Distribuitorul produselor proteice Myprotein, Direct Trade, s-a mutat din Iulius Mall în comuna Dumbrăvița. Noul magazin are pe stoc cele mai noi și performante produse din acest domeniu.
Direct Trade, distribuitorul produselor americane Myprotein, care se găsea în incinta Iulius Mall, s-a mutat într-un spațiu mai nou, mai elegant și mai puțin aglomerat. Noul Direct Trade Store se găsește, începând de astăzi, în comuna Dumbrăvița, localitate lipită de Timișoara. Magazinul a fost deschis pe strada Conac, la numărul 12 și și este deschis de luni până vineri între orele 11:00-19:00, iar sâmbăta între orele 11:00-15:00, duminica fiind închis.

La deschiderea noului store au lat parte și câțiva antrenori personali de la Next Fit, care s-au arătat foarte încântați de prezența magazinului în Dumbrăvița, în condițiile în care un astfel de centru de fitness se află la mică distanță de proaspăt deschisul magazin.

”Mă bucur că brandul Myprotein a venit și în Dumbrăvița și întărește ideea aceasta de un stil de viață cât mai sănătos și mai echilibrat. Pe lângă partea de sport, fiecare persoană care dorește mai mult, fiecare persoană care vrea să aibă rezultate de durată, cu siguranță trebuie să vină și cu un artificiu în plus. Care să fie artificiul acela? Din punctul meu de vedere, produsele de la Myprotein sunt cele care fac diferența și ar putea să te ducă spre rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt”, ne-a explicat Raluca, antrenor personal și manager la Next Fit.

Fondat în 2004, Myprotein este acum brandul sportiv numărul nr. 1 în Europa, care furnizează o gamă de produse de calitate, incluzând pudre proteice, vitamine și minerale, alimente bogate în proteine, alternative pentru gustări și îmbrăcăminte pentru pasionații de diferite sporturi.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore