AcasăStiriNesimţire crasă! Un bărbat din Dumbrăvița, surprins în timp ce își aruncă...

Nesimţire crasă! Un bărbat din Dumbrăvița, surprins în timp ce își aruncă gunoaiele pe o stradă din localitate

Gropile clandestine de gunoi au început să apară din ce în ce mai des în apropiere de Timișoara. Acesta este și cazul localității Dumbrăvița, unde, pe strada Fervenția, stau de câteva luni grămezi de deșeuri. Mai grav este faptul că unii timișeni continuă să își depoziteze gunoaiele acolo.

Un bărbat care locuiește în Dumbrăvița a fost fotografiat în timp ce se pregătea să arunce mai mulți saci plini de gunoaie pe un câmp de pe strada Fervenția. Bărbatul a venit cu mașina cu numărul de înmatriculare TM 29 PSL, având portbagajul plin de saci de deșeuri, pe care i-a aruncat lângă gunoaiele deja adunate acolo, fără a-i păsa că poluează mediul și localitatea în care trăiește.

An de an, voluntari de la mai multe organizații de protecția mediului organizează acțiuni de curățare a rampelor clandestine de deșeuri apărute în localități sau în apropierea acestora. De fiecare dată însă, locurile curățate anterior sunt descoperite înecate în mizerie. Asta din cauza celor care, precum bărbatul din imagini, din comoditate le abandonează pe câmp, în loc să apeleze la serviciile companiilor de colectare a deșeurilor. Ceea ce nu realizează aceștia este că doar câteva momente de neglijență și nesimțire pot avea efecte iremediabile asupra mediului în care trăiesc.

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2016/03/raspuns-voisian.pdf”]

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente