finanţarea echipelor sportive

Duminică seara, ACS Politehnica Timișoara a întâlnit CFR Cluj, pe teren propriu. Deși au început bine, jucătorii lui Florin Marin s-au împiedicat pe final de meci și nu au reușit decât un egal, chiar dacă au fost în superioritate numerică.

Partida a început bine pentru ACS, care a reușit să marcheze două goluri. În minutul 11, Ovidiu Popescu a marcat primul gol, după o centrare a lui Elek. Au urmat două cartonașe galbene pentru oaspeți. În minutul 41, Zicu a obținut un penalty, bătut de Zicu, care a adus al doilea gol pentru ACS Politehnica Timișoara.

În repriza a doua, jucătorii CFR Cluj au încercat să recupereze diferența. Ei au avut și o eliminare, a lui Mureșan, în minutul 58. La scurt timp după eliminare, Zicu a marcat încă un gol, de la 16 metri, dar acesta a fost anulat deoarece jucătorul era în ofsaid.
Deși au avut avantajul numeric, jucătorii lui Florin Marin nu au știut cum să profite de acesta și au încasat două goluri de la ardeleni, pe final de meci. Primul gol al oaspeților a fost marcat de Camora, în minutul 91, acesta fiind urmat de un alt gol dat de Petrucci, în minutul 94.

Partida s-a terminat 2-2.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.