Doi șoferi cu alcolemii URIAȘE, prinși în trafic de polițiști, la Dumbrăvița și Șag

Sâmbătă, 20 iunie 2015, în jurul orei 20:40, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au oprit pentru control un
autoturism care se deplasa pe strada Petofi Şandor, din comuna Dumbrăviţa. Întrucât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 52 de ani, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A doua zi, duminică, în jurul orei 17:40, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Şag, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să nu conducă dacă se află sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor. Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img