Accident-BRUTAL-la-bariera-căii-ferate-de-lângă-Pădurea-Verde.09

Un accident brutal a avut loc în dimineața aceasta, la bariera căii ferate de lângă Pădurea Verde. Șoferul unui autoturism, marca Opel, băut la volan, în jurul orei 10.00, a lovit o altă mașina. În urma coliziunii, cel care a produs accidentul a fost catapultat în stâlpul de lumini amplasat la trecerea căii ferate.

După ce polițiștii rutieri au sosit la locul accidentului, circulația a fost întreruptă. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nimeni nu a fost rănit.

La trecerea de la nivelul cu calea ferată, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 48 de ani pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului, cel care a produs accidentul a fost proiectat în stâlpul de lumini amplasat la trecerea căii ferate. Conducătorul Opel-ului a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat valoarea de 1.04 mg de alcool pur în aerul expirat, la ora 10 dimineața”, a declarat Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Întrebat de motivul pentru care s-a urcat la volan în starea în care se afla, bărbatul de 48 de ani părea mai mult mahmur decât afectat. „Am crezut că am timp să depășesc. Am avut 60-70 de km/h. Am băut toată noaptea precedentă, dar și în dimineața aceasta pentru că am crezut că nu trebuie să plec niciunde. M-am urcat la volan pentru că m-a chemat un prieten să merg la el ca să îi dau niște bani. Asta e…”, a explicat șoferul care a produs accidentul.

Șoferului de 48 de ani i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.