ACS Poli Timișoara va juca din nou cu FCSB, mai repede decât se aștepta, în Cupa Ligii. Care este programul jocurilor și cine ar putea fi adversarul din semifinale

0
778

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală și semifinalele ale Cupei Ligii Adeplast a avut loc astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. După calificarea obținută în fața Petrolului, sorții i-au scos în fața lui ACS Poli Timișoara pe nimeni alta decât campioana învinsă în weekend-ul trecut, Steaua București.

Echipele care au fost extrase primele din urnă vor fi gazdele sferturilor de finală, iar sferturile extrase primele vor oferi echipa care va fi gazda în jocurile din turul semifinalelor. Astfel, după ce ACS Poli va juca la București partida din Cupa Ligii contra lui FCSB, în cazul unei calificări va evolua în turul semifinalelor în deplasare.

Cupa Ligii – sferturi de finală

1. Dinamo București – CFR Cluj

2. Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureș

3. FC Viitorul – Astra Giurgiu

4. FCSB – ACS Poli Timișoara

În semifinale se vor întâlni câștigătoarele dintre sferturile 1 și 2, respectiv 3 și 4. Sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în 14 și 15 octombrie 2015, iar penultima fază a competiției va avea loc pe 8 martie și 5 aprilie 2016.

Sursă foto: lpf.ro

Spune-ţi opinia civilizat!