ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli Timișoara va juca din nou cu FCSB, mai repede decât se aștepta, în Cupa Ligii. Care este programul jocurilor și cine ar putea fi adversarul din semifinale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală și semifinalele ale Cupei Ligii Adeplast a avut loc astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. După calificarea obținută în fața Petrolului, sorții i-au scos în fața lui ACS Poli Timișoara pe nimeni alta decât campioana învinsă în weekend-ul trecut, Steaua București.

Echipele care au fost extrase primele din urnă vor fi gazdele sferturilor de finală, iar sferturile extrase primele vor oferi echipa care va fi gazda în jocurile din turul semifinalelor. Astfel, după ce ACS Poli va juca la București partida din Cupa Ligii contra lui FCSB, în cazul unei calificări va evolua în turul semifinalelor în deplasare.

Cupa Ligii – sferturi de finală

1. Dinamo București – CFR Cluj

2. Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureș

3. FC Viitorul – Astra Giurgiu

4. FCSB – ACS Poli Timișoara

În semifinale se vor întâlni câștigătoarele dintre sferturile 1 și 2, respectiv 3 și 4. Sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în 14 și 15 octombrie 2015, iar penultima fază a competiției va avea loc pe 8 martie și 5 aprilie 2016.

Sursă foto: lpf.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore