ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei tineri, prinși în flagrant, în timp ce încercau să spargă un magazin din Piața Victoriei. Cum a încercat unul dintre ei să scape

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi indivizi au fost reținuți astăzi de către o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, tocmai când dădeau o spargere în centrul Timișoarei. Joi dimineață, în jurul orei 04.00, echipajul de jandarmi a surprins un grup de trei tineri care au spart vitrina unei terase din Piața Victoriei, de unde au sustras mai multe sticle de suc.

Surprinși, aceștia au încercat să fugă de jandarmi, iar după o scurtă urmărire, doi dintre ei au fost reținuți. Unul dintre fugari a sărit în Bega, încercând să înoate pe cealaltă parte. Spre surprinderea sa, pe malul celălalt a fost reținut de un echipaj auto al jandarmeriei.

Jandarmii au întocmit pe numele lor acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind predați organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore