Timfloralis
Timfloralis

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, cu sprijinul primăriei capitalei Banatului, organizează, în perioada 19-21 aprilie, Festivalul Florilor ”Timfloralis” 2019.

Pe parcursul celor trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica ”Floral happiness”.

Conform municipalității, în cadrul festivalului de anul viitor se vor regăsi, în afară de expoziţiile florale şi de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică şi dans, evenimente cu şi pentru copii.

De asemena, autoritățile locale anunță că au demarat înscrierile pentru ediția de anul viitor al Festivalului ”Timploralis”, urmând ca în 2019 evenimentul să ”acapareze”, în premieră, toate cele trei pieţe centrale ale Timişoarei: Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii şi Piaţa Unirii. Designerii florişti interesaţi de participarea la festival sunt invitaţi să trimită o propunere de proiect (scurtă descriere, amplasament dezirabil, un buget necesar, reprezentare grafică aproximativă şi număr de contact) la adresa de e-mail: boe@primariatm.ro până la data de 31 ianuarie 2019.

Foto: Facebook/Timișoara, dragostea mea

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.