Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Târgul de Paști de la Timişoara se deschide la început de aprilie! Va fi în centru şi în mai multe locaţii din oraş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °
La Timișoara se organizează, în perioada 9-27 aprilie, cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Paști. Acesta se va desfășura în Piața Libertății, precum și în câteva cartiere: Freidorf (Piața Petőfi Sandor), zona Traian (Biserica Millenium, Parcul Regina Maria), zona Lipovei (parcul de pe str. Holdelor), zona Soarelui (Parcul Pădurice).

În vederea derulării activităților comerciale din cadrul târgului, toți cei interesați pot depune în perioada 11-20 martie 2022,  între orele 10.00-13.00, la secretariatul Casei de Cultură din Timișoara, cererea de înscriere și documentele solicitate conform Regulamentului privind organizarea târgului. Documentele pot fi trimise și online, pe adresa de e-mail office@ccmt.ro.

Pot participa:

  • Persoane fizice: meșteri populari, artiști plastici, ce realizează și comercializează produse handemade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.;
  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători sau comercianți de produse nealimentare, specific pascale;
  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI), producători  sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food).

Activitățile de producere și de comercializare a produselor  se vor derula în căsuțele Casei de Cultură, proaspăt recondiționate, și în food-trucks.

Taxele de participare  diferă, în funcție de natura activității desfășurate și de produsele comercializate. Artiștii plastici și meșterii populari nu plătesc taxe de participare. Scutiți de taxă sunt și comercianții care desfășoară activități în cartiere. 

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe pagina de facebook a Casei de Cultură și de pe www.primariatm.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare