Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NESIMTIREA nu are limite! Sute de soferi, cu masina prin Piata Libertatii din Timisoara, desi e INTERZIS

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Polițiștii locali sunt cu ochii pe cei care circulă cu autovehiculele prin Piața Libertății. Aproape 500 de conducători auto au fost sancționați pentru această faptă pe parcursul anului trecut.

Poliția Locală Timișoara monitorizează modul în care conducătorii auto respectă legislația în vigoare în ceea ce privește pătrunderea cu autovehiculele în zona pietonală, respectiv în zona Piața Libertății. Astfel, autovehiculele care trec prin zona respectivă, unde circulația este interzisă, sunt identificate, conducătorii auto fiind sancționați în urma procesării imaginilor video de către Biroul Monitorizare Video.

Pe parcursul anului 2018, nu mai puțin de 475 de conducători auto au fost depistați în această situație. Cum ”obiceiul” nu a ieșit din năravul conducătorilor auto, în prima lună a acestui au fost depistate 31 de abateri, în toate cazurile efectuându-se demersurile pentru aplicarea sancțiunilor contravenționale. ”Poliția Locală atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă și să nu pătrundă prin Piața Libertății pentru a scurta drumul pe liniile de tramvai către Piața 700, iar cei care aprovizionează unitățile comerciale din zonă să respecte procedura privind obținerea avizelor necesare circulației în zonele interzise, dar și programul prevăzut pentru astfel de activități”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală din Timișoara.

Conform oamenilor legii, pentru astfel de fapte sunt aplicate sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, amenzile prevăzute fiind între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis. Polițiștii locali îi atenționează pe conducătorii auto să respecte legislația deoarece prin acțiunile lor pun în pericol traficul pietonal, existând posibilitatea producerii de accidente în momentul în care trec cu autovehiculele prin zona respectivă destinată doar persoanelor care circulă pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare