ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

AMENZI pentru proprietarii tot mai multor cladiri care se descompun peste trecatori, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clădirile care se decompun și pun în pericol trecătorii crește, la Timișoara. Polițiștii locali au aplicat, de la începutul lunii februarie 2019 nu mai puțin de 39 de sancțiuni proprietarilor de clădiri neîntreținute, numărul total al sancțiunilor aplicate celor nepăsători la pericolele la care expun trecătorii depășind 130.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat să acționeze pentru luarea măsurilor legale, conform atribuțiilor și în limitele conferite de lege, în cazul clădirile degradate de pe raza municipiului Timișoara. În ultimele două săptămâni, în urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au aplicat un număr de 39 sancțiuni contravenționale atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, conform HCL 371/2007 modificată, de câte 1.000 lei fiecare. Sancțiunile au venit ca urmare a faptului că oamenii legii au constatat că proprietarii clădirilor luate ”în vizor” nu au luat măsuri de curățare și întreținere, prin îndepărtarea elementelor de construcție și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, constituind un real pericol pentru trecători.

În 2019, oamenii legii susțin că au fost aplicate un număr de 135 de sancțiuni contravenționale pentru neîntreținerea clădirilor. ”Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere”, susțin reprezentanții instituției timișorene.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore