Inspectoratul de Poliție Județean Timiș susține în continuare Campania de donare de sânge “Implică-te și schimbă destine”, inițiată de Academia Mămicilor din Timișoara, motiv pentru care aproape 100 de oameni ai legii au donat sânge pentru copii.

Pe parcursul lunii Februarie,, la nivel mondial se sărbătorește Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) si Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie), astfel încât, ieri, (n.r. – miercuri), între orele 10:30 – 13:00, aproximativ 100 de polițiști, angajați în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au donat sânge pentru copiii internați la Secția de Hemato-Oncologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență “Louis Țurcanu” din municipiul Timișoara.

”Destinul prinde o formă în momentul în care iei o decizie. Nu rămâne nepăsător!”, a fost deviza după care s-au ghidat oamenii legii.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.