AcasăStiriSocialFOTO Controlorii STPT si politistii de la Sectia 1, patrule mixte pentru...

FOTO Controlorii STPT si politistii de la Sectia 1, patrule mixte pentru prinderea hotilor de buzunare, la Timisoara

Agenții de intervenție pază și ordine, cu atribuții de control, din cadrul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), alături de polițiștii de la Secția 1, au efectuat o acțiune pentru prevenirea furtului din genți și buzunare în mijloacele de transport în comun din capitala Banatului, dar și stațiile acestora, depistând ”la lucru” patru dintre cunoscuții hoți care operează în zona centrală a orașului de pe Bega.

Miercuri, 13 februarie 2019, agenții STPT de intervenție pază și ordine, cu atribuții de control, în colaborare cu agenții Secției 1 de Poliție au desfășurat o amplă acțiune, care a vizat prevenirea furturilor din genți și buzunare. Acțiunea a constat în îndrumarea călătorilor asupra modului de protejare a bunurilor, pentru a nu cădea victime hoților de buzunare, precum și în identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute ca desfășurând o activitate infracțională.

Agenții au împărțit pliante, iar publicului călător li s-a recomandat păstrarea obiectelor de valoare în buzunarele interioare ale hainei, să fie atenți la celelalte persoane din jurul lor, iar gențile sau alte bagaje să fie închise și ținute sub observație.

Ca urmare a acestor razii desfășurate în mijloacele de transport, au fost depistate patru persoane, fiind cunoscute ca hoți de buzunare (C.G., P.Ș., C.A., Ș.R.), în zona Piața Traian – Piața 700. Acestea au fost conduse la Secția 1 în vederea identificării și luării de măsuri legale ce se impun.

”Informăm publicul călător că, astfel de acțiuni, în colaborare cu IPJ Timiș, vor continua în vederea asigurării unui transport sigur și decent. Mulțumim agenților din cadrul Secției 1 de Poliție pentru implicarea, alături de agenții S.T.P.T., în acțiunea de combatere și prevenire a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun”, informează reprezentanții STPT..

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente