Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Country-rock made in Romania: concert Desperado, LIVE, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Trupa Desperado va sustine un concert de neratat în clubul Capcana din Timisoara. Evenimentul a fost programat cu începere de la ora 20:00.

Desperado este singura formatie de country-rock din Romania si s-a infiintat în urmă cu 20 de ani,, mai exact în 1999, luandu-si numele după o celebră piesă a grupului Eagles, care le-a influențat major destinele muzicale.

În 2002, 2006 și 2007 Desperado a participat la selecțiile Eurovision Song Contest din România, ultimele două participări marcând colaborarea cu interpretul norvegian de origine româna Tony Poptămaș, fapt care a atras o creștere substanțială de calitate și de box-office. La ediția Eurovision Romaâia 2007, Desperado și Tony Poptămaș s-au clasat pe locul secund.

Desperado are șase albume lansate de-a lungul anilor, „Am cazanul meu”,”Bețivan ratat”, „Lenea” sau „La fel ca tata” fiind câteva dintre hiturile care au plasat trupa în topul preferințelor muzicale ale celor care știu să se distreze.

Componența trupei: Sandy ”The Gun”Deac – voce, chitara, clape; Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitara; Vlad „PG Suckermann” Spatar – bass, voce; Nelu „Ghetuta” Zah – tobe; Patriciu Pop – clape, voce.

Cocertul de la Timișoara va avea loc sâmbăta, 16 februarie 2019, în clubul Capcana (ex Daos), începând cu ora 20:00. Biletele de acces la eveniment costă 30 lei și se pot procura online, de AICI.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare