marți,27,iulie,2021
AcasăStiriLucrarile la strada Liege deviază traseele a doua linii de transport in...

Lucrarile la strada Liege deviază traseele a doua linii de transport in comun, la Timisoara

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că autobuzele de pe linia Expres 1 și troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat, în cursul zilei de mâine, ocolind strada Liege care se află în șantier.

STPT informează călătorii cu privire la devierea a două rute pe care le operează la nivelul capitalei Banatului, pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020. Restricția se datorează lucrărilor la carosabilul de pe strada Liege, iar liniile afectate vor fi Expres 1 și 18.

În ceea ce privește autobuzele de pe linia Expres 1, acestea vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului. La dus, se va folosi stația ”Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, corespunzătoare liniei 17 troleibuze, echivalentul stației ”Miresei”, stație suspendată. La întors, se va folosi stația ”Liege”, aferentă liniei 17 troleibuze. Va fi suspendată stația ”Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Aradului până la Universitatea de Științe Agricole ale Banatului, unde vor întoarce – Calea Aradului – strada Miresei – Calea Torontalului – Piața Consiliul Europei. Se vor utiliza stațiile de călători corespunzătoare liniei 17 și va fi suspendată stația ”Calea Torontalului”.

”Precizăm că, în funcție de evoluția vremii, lucrările ar putea fi amânate pentru data de 4 iulie 2020”, anunță reprezentanții STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente