Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrarile la strada Liege deviază traseele a doua linii de transport in comun, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

STPT informează călătorii cu privire la devierea a două rute pe care le operează la nivelul capitalei Banatului, pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020. Restricția se datorează lucrărilor la carosabilul de pe strada Liege, iar liniile afectate vor fi Expres 1 și 18.

În ceea ce privește autobuzele de pe linia Expres 1, acestea vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului. La dus, se va folosi stația ”Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, corespunzătoare liniei 17 troleibuze, echivalentul stației ”Miresei”, stație suspendată. La întors, se va folosi stația ”Liege”, aferentă liniei 17 troleibuze. Va fi suspendată stația ”Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 vor circula pe următorul traseu: Piața Consiliul Europei – Calea Aradului până la Universitatea de Științe Agricole ale Banatului, unde vor întoarce – Calea Aradului – strada Miresei – Calea Torontalului – Piața Consiliul Europei. Se vor utiliza stațiile de călători corespunzătoare liniei 17 și va fi suspendată stația ”Calea Torontalului”.

”Precizăm că, în funcție de evoluția vremii, lucrările ar putea fi amânate pentru data de 4 iulie 2020”, anunță reprezentanții STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT prelungeşte programul autobuzelor Expres 6, pentru Vest Fest!

Ca urmare a desfăşurării festivalului VEST FEST organizat în perioada 10-12 iunie, la Aerodromul...

Circulaţia mijlocelor de transport, devitată în weekend din cauza lucrărilor pe strada 1 Decembrie 1918

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare ce se vor desfăşura pe strada 1 Decembrie...

Circulația mijloacelor de transport în comun, dată peste cap în weekend, din cauza unor șantiere

În zilele de 15 și 16 aprilie, mai multe linii de transport public local...