AcasăStiriPeste 500 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri sambata noaptea

Peste 500 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri sambata noaptea

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au organizat o acțiune pe raza întregului județ în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 150.000 de lei.

În data de 20 spre 21 iunie a.c., polițiștii județului Timiș au desfășurat activități în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naționale, drumurile județene și în localități, precum și în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, pe drumurile publice din județul Timiș, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat 98 de polițiști de la rutieră și ordine publică.

Efectivele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislației privitoare la circulația autovehiculelor pe drumurile publice.

Au fost verificate 1487 de autovehicule, fiind reținute un număr de 38 de permise de conducere dintre care pentru alcool 21.

Deasemenea, au mai fost retrase și 15 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 501 sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 151.660 de  lei. Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 22 infracțiuni flagrante.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Avatar of Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente