12.9 C
Timișoara
duminică,16,mai,2021
AcasăStiriPeste 500 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri sambata noaptea

Peste 500 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri sambata noaptea

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au organizat o acțiune pe raza întregului județ în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 150.000 de lei.

În data de 20 spre 21 iunie a.c., polițiștii județului Timiș au desfășurat activități în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naționale, drumurile județene și în localități, precum și în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, pe drumurile publice din județul Timiș, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat 98 de polițiști de la rutieră și ordine publică.

Efectivele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislației privitoare la circulația autovehiculelor pe drumurile publice.

Au fost verificate 1487 de autovehicule, fiind reținute un număr de 38 de permise de conducere dintre care pentru alcool 21.

Deasemenea, au mai fost retrase și 15 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 501 sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 151.660 de  lei. Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 22 infracțiuni flagrante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente