Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHoții din buzunare, prinși de angajații STPT, imediat ce au atacat o...

Hoții din buzunare, prinși de angajații STPT, imediat ce au atacat o bătrână în tramvai

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost atacată de o bandă de hoți, formată din patru indivizii, care au fost prinși de angajații STPT. Printre cei care au reușit să-i captureze pe atacatori este și fostul luptător K1, Florin Ilie, angajat al societății de transport.

Atacul s-a produs miercuri dimineață în tramvaiul ce circulă pe linia numărul 1, în stația din apropierea Casei Studenților din Timișoara. Banda de hoți este formată din 3 femei în vârstă de 26, 28 și 36 de ani, dar și un bărbat de 57 de ani.

S-au despărțit la urcare, iar cele trei femei sunt surprinse de camerele de supraveghere în timp ce stau pe scaune. Se ridică împreună la un moment dat și înconjoară un bătrân care așteaptă să coboare, lângă ușa din fața tramvaiului.

Stau în jurul bărbatului, foarte aproape de el, până când tramvaiul oprește în stație, iar bătrânul coboară. Imediat după aceea, cele trei tinere se îndreaptă spre coborârea din mijlocul tramvaiului, în spatele unei bătrâne.

Supraveghează garnitura în timpul în care bărbatul de 57 de ani o trântește pe bătrâna de 80 de ani pe podeaua tramvaiului și încearcă să-i fure portofelul.

Batrana a cerut ajutor, iar ceilalți călători au alertat vatmanul. Hoții au fost prinși de echipa specială de intervenție pe probleme de securitate a STPT, din care face parte și fostul luptător K1, Florin Ilie.

Cele trei femei și bărbatul fac parte din grupul hoților care operează în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Toti au avut probleme cu legea și au fost implicați în mai multe fapte penale petrecute în mijloacele de transport în comun din oraș.

Gașca de hoți sunt: Alisa Maria Baciu, Ramona Iuliana Schnaider, Adriana Covaci și Dorel Căldărași.

Hotii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 care i-au dus la sediu pentru audieri. Oamenii legii au găsit chiar portofelul bătrânei pe unul dintre scaunele tramvaiului. Bătrâna atacată a refuzat ulterior să mai depună plângere, aceasta fiind foarte speriata.

Polițiștii fac totuși cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracțiunea de tentativă de furt. Cei patru sunt cercetați în stare de libertate si cel mai probabil mâine, vor fi iar la ,,munca’’.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare