ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Paranghelie ţigănească sancţionată de Poliţiştii Rutieri la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce invitaţii au parcat maşinile fiecare pe unde i-a tăiat capul, pe spaţiul verde, pe trotuare, pe strada Canalul Bega blocând traficul, poliţiştii locali şi cei naţionali, nu au putut face mare lucru decât să-i sancţioneze cu o amendă contravenţională. Legislaţia proastă din România, le permite ţiganilor să-şi facă de cap şi să ignore atât vecinii cât şi legea. Se ştie că o amendă sau două nu-i mai sperie pe petrecăreţi, din moment ce ei aruncă cu zeci de mii de euro la muzică, (bani făcuţi din muncă cinstită prin occident).

Paranghelia a început aproximativ în jurul orei 13, şi a durat până la ora 20:30, moment în care ţiganii s-au urcat în maşini şi au pornit spre un local din Calea Aradului. Nu s-au semnalat evenimente deosebite, în afara faptului că unul dintre ţigani venit la nuntă cu un Maseratti, a parcat bolidul aproape de mijlocul drumului blocând trecerea unui autobuz. Poliţiştii de la Secţia 2 prezenţi la faţa locului, au intervenit imediat şi au deblocat şoseaua, autobuzul putând să îşi continuie traseul. Pe drum până la restaurant, unii dintre şoferii aflaţi în coloană, printre care şi Ghiţă Olaru, cel care filmează deobicei nunţile ţiganilor, au ignorat culoarea roşie a semaforului şi s-au ales cu permisele suspendate pe o perioadă de 30 de zile. Merită apreciată intervenţia promptă a Poliţiştilor, şi că în sfârşit legea se pune în aplicare indiferent de etnie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=stUZI6HVFSo&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore