Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialParanghelie ţigănească sancţionată de Poliţiştii Rutieri la Timişoara

Paranghelie ţigănească sancţionată de Poliţiştii Rutieri la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce invitaţii au parcat maşinile fiecare pe unde i-a tăiat capul, pe spaţiul verde, pe trotuare, pe strada Canalul Bega blocând traficul, poliţiştii locali şi cei naţionali, nu au putut face mare lucru decât să-i sancţioneze cu o amendă contravenţională. Legislaţia proastă din România, le permite ţiganilor să-şi facă de cap şi să ignore atât vecinii cât şi legea. Se ştie că o amendă sau două nu-i mai sperie pe petrecăreţi, din moment ce ei aruncă cu zeci de mii de euro la muzică, (bani făcuţi din muncă cinstită prin occident).

Paranghelia a început aproximativ în jurul orei 13, şi a durat până la ora 20:30, moment în care ţiganii s-au urcat în maşini şi au pornit spre un local din Calea Aradului. Nu s-au semnalat evenimente deosebite, în afara faptului că unul dintre ţigani venit la nuntă cu un Maseratti, a parcat bolidul aproape de mijlocul drumului blocând trecerea unui autobuz. Poliţiştii de la Secţia 2 prezenţi la faţa locului, au intervenit imediat şi au deblocat şoseaua, autobuzul putând să îşi continuie traseul. Pe drum până la restaurant, unii dintre şoferii aflaţi în coloană, printre care şi Ghiţă Olaru, cel care filmează deobicei nunţile ţiganilor, au ignorat culoarea roşie a semaforului şi s-au ales cu permisele suspendate pe o perioadă de 30 de zile. Merită apreciată intervenţia promptă a Poliţiştilor, şi că în sfârşit legea se pune în aplicare indiferent de etnie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=stUZI6HVFSo&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Arsi la buzunar pentru nepurtarea mastii

Polițiștii din Timiș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la...

Se lanseaza primul manual de educatie rutiera pentru copii

Asociația EDIT prin proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, inițiativă parte a Programului Național ,,România...