Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stefan Banica jr., Alexandra Stan si Bosquito canta in deschiderea Targului de Craciun de la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Cea de-a XII-a esiție a Târgului de Crăciun din Timișoara va fi ”inaugurată” pe melodiile lui Ștefan Bănică jr., Alexandrei Stan și a celor de la Bosquito, pe data de 1 decembrie 2018.

Ziua Națională a României coincide, de câțiva ani încoace, cu deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Timișoara. Primăria capitalei Banatului a anunțat, marți, 6 noiembrie 2018, că cea de-a XII-a ediție a Târgului de Crăciun se va derula în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându-și porțile chiar de Ziua Națională a României, ca și în anii precedenți, de altfel. Evenimentul va beneficia de un program artistic asigurat de Ștefan Bănică jr., Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreana lansând invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun.

Viitoarea ediție a Târgului de Crăciun va avea drept arie de desfășurare, asemeni ediției precedente, Piața Victoriei și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor. ”Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural, precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală. Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele timișorenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul”, transmit reprezentanții municipalității de pe Bega, care precizează că programul detaliat al Târgului de Crăciun va fi disponibil în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare