Stefan Banica jr., Alexandra Stan si Bosquito canta in deschiderea Targului de Craciun de la Timisoara

- Advertisement -

Cea de-a XII-a esiție a Târgului de Crăciun din Timișoara va fi ”inaugurată” pe melodiile lui Ștefan Bănică jr., Alexandrei Stan și a celor de la Bosquito, pe data de 1 decembrie 2018.

Ziua Națională a României coincide, de câțiva ani încoace, cu deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Timișoara. Primăria capitalei Banatului a anunțat, marți, 6 noiembrie 2018, că cea de-a XII-a ediție a Târgului de Crăciun se va derula în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându-și porțile chiar de Ziua Națională a României, ca și în anii precedenți, de altfel. Evenimentul va beneficia de un program artistic asigurat de Ștefan Bănică jr., Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreana lansând invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun.

Viitoarea ediție a Târgului de Crăciun va avea drept arie de desfășurare, asemeni ediției precedente, Piața Victoriei și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor. ”Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural, precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală. Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele timișorenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul”, transmit reprezentanții municipalității de pe Bega, care precizează că programul detaliat al Târgului de Crăciun va fi disponibil în viitorul apropiat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Timișoara, la Târgul de Crăciun!

Avocații din Timișoara se reunesc și în acest an,...

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an,...

Targul de Craciun Timisoara in decor nou, de BASM, deschis pe 1 Decembrie, cu Holograf

Municipalitatea timișoreană a anunțat că deschiderea celei de-a XIII-a...

FOTO Centrul Timisoarei, ticsit cu noi cosuri de gunoi scumpe! Sunt si patru in 50 de metri

Municipalitatea timișoreană a cumpărat peste 50 de coșuri de...

Din aceeași categorie

Categorii Populare