Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Timișoara, la Târgul de Crăciun!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
Avocații din Timișoara se reunesc și în acest an, pentru a veni în sprijinul copiilor defavorizați. Ei vor susține un concert caritabil în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Libertății, organizat miercuri, 15 decembrie, de la ora 18.00.

La împlinirea a cinci ani de existență, este o mare bucurie pentru noi să oferim un concert în condiții de excepție, după un an de pauză și cu puțin timp de repetiție din cauza restricțiilor. Dar, în egală măsură, simțim acest eveniment ca pe o responsabilitate, născută din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care depind de noi. Și în acest an suntem pregătiți cu dăruire de dna dirijor Mihaela-Codruța Niculescu și vom concerta într-o versiune restrânsă, alături de Orchestra Maggiore, sub bagheta prof. Edmund Dandoți” a declarat initiatorul corului, Paul-Filip Ciucur.

La acțiunea devenită deja tradiție vor fi strânse fonduri pentru copiii nevoiași.

Corul Avocaților din Timiș, constituit în anul 2016, donează anual fondurile strânse către Fundația United Way.

Intrarea la concertul susținut pe scena Târgului de Crăciun din Piața Libertății este liberă, iar donațiile se pot face direct în timpul concertului sau în contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare