AcasăStiriEvenimentTargul de Craciun Timisoara in decor nou, de BASM, deschis pe 1...

Targul de Craciun Timisoara in decor nou, de BASM, deschis pe 1 Decembrie, cu Holograf

Municipalitatea timișoreană a anunțat că deschiderea celei de-a XIII-a ediții a Târgului de Crăciun va avea loc, ca de obicei, pe data de 1 Decembrie. Momentul deschiderii va fi marcat cu un corcert al formației Holograf, iar durata pe care acesta va fi deschis a fost redusă față de anii precedenți, doar până pe data de 3 ianuarie 2020.

Primăria Timişoara a anunțat că pregăteşte deschiderea celei de-a XIII-a ediţii a Târgului de Crăciun, eveniment ce se va derula în perioada 1 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020.

Inagurarea Târgului de Crăciun de la Timișoara va coincide, ca de obicei, cu Ziua Națională a României, astfel că cei prezenți vor avea duble motive de bucurie, atmosfera urmând a fi susținută de trupa Holograf. Pe scenă vor mai urca și tânăra artistă Mira, dar și timişoreanul Dragoş Moldovan. Spectacolul deschiderii târgului va fi deschis de Ansamblul ”Timişul” printr-un program muzical-coregrafic.

Târgul de Crăciun 2019 va avea ca arie de desfăşurare atât Piaţa Victoriei, cât şi Piaţa Libertăţii din Timișoara, însă totul se va petrece într-un decor nou, anunță reprezentanții municipalității.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente