AcasăStiriEvenimentGrand Festival - cel mai mare eveniment destinat elevilor din judeţul Timiş,...

Grand Festival – cel mai mare eveniment destinat elevilor din judeţul Timiş, în 2013. Scopul – strângerea de fonduri pentru Spitalul de Copii

Dacă eşti elev în judeţul Timiş şi aerul de vacanţă te-a cuprins şi pe tine, organizatorii celui mai mare eveniment destinat acestora – Grand Festival, îi aşteaptă vineri, 31 Mai 2013, începând cu ora 14:00, în campusul Colegiului Naţional Bănăţean. Grand Festival se vrea un super-eveniment ce va cuprinde un concert caritabil, târg de obiecte, Cupa VIP – pentru cel mai popular elev, dar şi alte concursuri cu premii, totul cu un singur scop: strângerea de fonduri pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Organizatorii au pregătit, pentru elevii timişeni, câteva „elemente” cu aer de vacanţă la prima ediţie a Grand Festival. De la târguri până la concerte şi concursuri, toţi cei ce vor participa se vor putea distra pe gustul lor, iar scopul pentru care a fost creat acest eveniment este cu adevărat emoţionant! O cauză de la copil la copil – strângerea de fonduri atât de necesare Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”.

În cadrul Grand Festival, participanţii vor avea parte de un concert caritabil în cadrul căruia cele mai talentate persoane de vârsta lor vor canta, începând cu ora 14:30 iar la fiecare jumătate de oră se schimbă solistul sau trupa! Soliştii şi trupele sunt: Manasia Andreea, Alex Caletean, Lavinia Sanda & Band, Petre Bunget şi Man Graţian.

Tot în cadrul Grand Festival va avea loc şi un târg de obiecte şi produse, de unde participanţii vor putea achiziţiona sau gusta diverse obiecte sau produse home-made.

Cupa V.I.P. este o altă competiţie în care sunt angrenaţi elevii. „Toată lumea se ştie pe Facebook şi toată lumea crede că e cunoscut… Noi te facem V.I.P. cu acte în regulă! înscrie-te pe grupul <<V.I.P.>> de pe Facebook (click AICI), cheamă cât mai mulţi prieteni la târg şi poţi câştiga titlul şi cupa care-ti atesta calitatea de <<elev popular>>. Tot ce trebuie să faci este să le spui prietenilor chemaţi de tine să-ţi rostească numele la intrare. Persoana a cărui nume se va afla cel mai mult pe lista de la intrare, câştigă!” anunţă organizatorii, iar pe lângă toate acestea vor avea loc multe alte concursuri cu premii.

Biletul de intrare la acest eveniment costă doar 5 lei iar încasările vor fi donate Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente