AcasăStiriCulturaEmoționant! Ansamblul "Timișul" și cei mai îndrăgiți soliști de muzică populară din...

Emoționant! Ansamblul „Timișul” și cei mai îndrăgiți soliști de muzică populară din Banat invită timișorenii la un concert caritabil

Ansamblul Timișului, alături de unii dintre cei mai iubiți soliști de muzică populară din Banat, îi invită pe timișoreni la un concert caritabil, eveniment cu ocazua căruia și-au propus să strângă banii necesari unei studente orfane, din Timișoara, pentru o operație la nivelul coloanei vertebrale.

Luni, 17 iunie 2013, cu începere de la ora 19:00, sala Capitol din Timișoara, va fi gazda unui spectacol caritabil de folclor. În organizarea Facultății de Muzică din Timisoara, spectacolul este destinat unei cauze mai mult decât nobile.

Evenimentul a fost conceput pentru una din studentele facultății, Kis Dallma, pe numele ei, o tânără care are nevoie de o operație complicată la coloana vertebrală. Operația tinerei poate fi făcută în Germania, dar este foarte scumpă, prețul ce trebuie achitat fiind cuprins între 25.000 și 80 000 de euro.

Din nefericire Dallma nu are foarte mulți oameni dispuși să o ajute, în jurul ei, un alt necaz lăsând tânăra orfană de ambii părinți. Ea supraviețuiește din 560 lei pe lună.

”Haideți cu toții să fim alături de ea, la fel cum va fi și conducerea Facultății de Muzică din Timișoara” este mesajul emoționant cu care Ansamblul ”Timișul” cheamă publicul la acest spectacol.

Cei mai îndrăgiți și cunoscuți soliști de muzică populară vor urca pe scena sălii Capitol, luni, 17 iunie, între aceștia urmând a se număra: Ramona Viţa, Mihaela Petrovici, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Teleagă Mecka, Carmen Biruescu, Vanesa Jarja, Luminița Safta, Georgiana Vița și, nu în ultimul rând, Ansamblul ”Timișul”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente