Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Mos Craciun, in vizita la Spitalul Judetean. Super concert de colinde in ajun de sarbatori

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.5 ° C
10.6 °
8.1 °
80 %
2.1kmh
0 %
lun
23 °
mar
25 °
mie
26 °
joi
23 °
vin
21 °

Clipe speciale la Spitalul Judeţean din Timişoara în prag de sărbători. Micuţii internaţi în secţiile unităţii spitaliceşti, copiii medicilor şi ai altor angajaţi din unitatea medicală au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Aceştia au avut parte şi de un concert special de colinde.

„În fiecare an, cu ocazia naşterii Mântuitorului Iisus Hristos organizăm pentru copiii colectivului de la Spitalul Judeţean şi nu numai, pentru toţi cei care vor să participe, un program de colinde. Anul acesta au fost mai multe grupuri de colindători şi un grup de Dubaşi din Curtea care ne-au încântat. Este un lucru deosebit că putem să serbăm alături de angajaţii noştri serbările Crăciunului şi sper că acest lucru se va menţine în continuare”, a declarat directorul Spitalului Judeţean Marius Craina.

Mai jos puteţi vizualiza concertul de care au avut parte medicii şi pacienţii de la Spitalul Judeţean.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare