Mos Craciun

Clipe speciale la Spitalul Judeţean din Timişoara în prag de sărbători. Micuţii internaţi în secţiile unităţii spitaliceşti, copiii medicilor şi ai altor angajaţi din unitatea medicală au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Aceştia au avut parte şi de un concert special de colinde.

„În fiecare an, cu ocazia naşterii Mântuitorului Iisus Hristos organizăm pentru copiii colectivului de la Spitalul Judeţean şi nu numai, pentru toţi cei care vor să participe, un program de colinde. Anul acesta au fost mai multe grupuri de colindători şi un grup de Dubaşi din Curtea care ne-au încântat. Este un lucru deosebit că putem să serbăm alături de angajaţii noştri serbările Crăciunului şi sper că acest lucru se va menţine în continuare”, a declarat directorul Spitalului Judeţean Marius Craina.

Mai jos puteţi vizualiza concertul de care au avut parte medicii şi pacienţii de la Spitalul Judeţean.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.