Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentPasărea Rock pornește în turneu prin șapte orașe din țară. Vezi când...

Pasărea Rock pornește în turneu prin șapte orașe din țară. Vezi când vor performa în inima Banatului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Formația Pasărea Rock începe turneul de primăvară pe 7 aprilie, urmând să concerteze în șapte orașe din țară. După debutul încununat cu succes de la Sala Palatului din București, proiectul semnat Baniciu, Kappl și Lipan ajunge, pe rând, la Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Buzău. Astfel, luna aceasta, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Gram și de invitatul special Mani Neumann promit concerte pline de energie care vor îmbina spiritul anilor ‘70 cu sound-ul prezentului. Timişorenii adepţi ai rock-ului vor putea lua parte la eveniment pe data de 12 aprilie, în cadrul Filarmonicii „Banatul”. Biletele vor putea fi achiziţionate de la locaţie, preţul acestora alternând, de la 50 şi 70 de lei la 85 şi 100 de lei.

Fiecare dintre cele șapte spectacole marca Revolver va fi format din trei părți, spunând „povestea” membrilor fondatori ai grupului. Nu vor lipsi personaje mitice din Cantafabule, hituri semnate Mircea Baniciu, dar și piese celebre ale formației Phoenix. Cele câteva apariţii ca „supergrup” au fost atât de bine primite de public, încât experienţa de a cânta în această formulă a devenit certitudine. În 2013, Baniciu, Kappl & Lipan au deschis concertul Deep Purple (Cluj-Napoca), au participat la Festivalul Folk You!, edițiile Vama Veche și București, la spectacolul „Centenar Maria Tănase”. Melomanii sunt invitaţi la două ore de muzică calitativă, menită să-i scoată din cotidian şi să-i poarte într-o călătorie în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare