AcasăStiriEducatieÎn cadrul parteneriatului educațional „Caritate și voluntariat” copiii de la Școala Gimnazială...

În cadrul parteneriatului educațional „Caritate și voluntariat” copiii de la Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara au făcut o vizită elevilor și preșcolarilor de la Școala Primară Poieni

Caritate și voluntariatIeri, 6 iunie 2013,copiii de la Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara- structură Grădinița P.P. Nr. 3 au făcut o vizită elevilor și preșcolarilor de la Școala Primară Poieni și Grădinița PN Poieni, activitate cuprinsă în cadrul parteneriatului educațional „Caritate și voluntariat”. Cu sprijinul părinților, aceștia au colectat hăinuțe și jucării pe care le-au donat cu mult drag copiilor din Poieni. Cei mici au legat prietenii și s-au jucat împreună dovedind încă o dată că între copii nu există granițele discriminării. Deși provin dintr-un mediu defavorizat și situația lor financiară nu se ridică la nivele înalte, copiii din Poieni au fost niște gazde adevărate și au demonstrat că „nu haina îl face pe om”.Prin implicarea copiilor în acțiuni de caritate și voluntariat cadrele didactice de la Grădinița P.P. Nr. 3 Timișoara formează și dezvoltă relații amicale între elevi și preșcolari, abilități de comunicare și comportament tolerant.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente