Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”ZIUA COPILULUI”, sărbătorită și la Iulius Mall Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Iulius Mall Timișoara a pregătit numeroase surprize distractive pentru prichindei, care să îi înveselească de ziua lor. Cei mici sunt invitaţi să petreacă alături de prieteni, participând la concursuri cu premii mult visate şi la spectacole antrenante, chiar de 1 Iunie.

Mall-ul timișorean a dedicat ziua de sâmbătă, 1 iunie 2013, celor mici pregătindu-le un program special. Ziua începe cu ateliere de creaţie ”Happy Color” şi facepainting, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în zona pentru copii, de la etajul mall-ului. Prichindeii mai sunt aşteptaţi la atelierele de colorat şi după amiază, acestea desfăşurându-se în intervalul orar 17:00 – 20:00, în aceeaşi locaţie.

Sâmbătă, ştrengarii vor avea parte şi de un moment plin de culoare şi veselie, muzică şi dansuri, cu ocazia „Spectacolului Copilăriei”, oferit de Palatul Copiilor. De la ora 16:30 până la 17:30, publicul din Iulius Mall va fi încântat de cei mai talentaţi prichindei. După spectacol, cei mici sunt invitaţi la teatru de păpuşi, pentru a se întâlni cu personajele din piesa „Muzicanţii din Bremen”.

Năzdrăvanii care iubesc animalele pot participa la un concurs aparte, organizat de Zoomania de la ora 11:00. Toţi copiii cu vârste între 4 şi 12 ani, care au completat formularul de înscriere din magazin, îşi vor demonstra abilităţile creative la desen. Lucrările micilor artişti vor fi expuse în magazinul Zoomania până pe 8 iunie, atunci când cele mai frumoase desene vor fi premiate. Zoomania va oferi un acvariu Marina Dragon marelui câştigător, un set Marina Betta Kit Zen ocupantului locului doi şi un rucsac Tetra şi un căţel de pluş celui situat pe poziţia a treia.

Momentele de bucurie continuă pentru cei mici la Cinema City, care se va transforma într-un spaţiu de joacă creativ. Sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 12.00 – 17.00, copiii vor putea să picteze, să coloreze, să modeleze plastilină şi chiar să planteze gazon în pământ de flori.

Micii artişti ajutaţi de părinţi pot participa la un concurs de desene inedit, organizat pe pagina de Facebook Iulius Mall Timișoara. În perioada 29 mai – 3 iunie, orice copil cu vârsta de până la 12 ani poate înscrie desenul său cu tema „E ziua mea! Ziua Copilului!”, iar în fiecare zi, primele trei lucrări care primesc cele mai multe voturi vor fi premiate cu jucării de pluş.

Mall-ul timișorean a pregătit şi un eveniment dulce pentru micii poznaşi, o ediţie specială a târgului „I’M Sweet”, dedicată copiilor. De vineri până duminică, pofticioşii vor găsi la parterul mall-ului cele mai savuroase deserturi: ciocolată, prăjituri delicioase, turtă dulce, praline fine şi reţete ispititoare de torturi.

De „Ziua Copilului”, prichindeii sunt vedete la Iulius Mall Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională...

Distracţie pe cinste de 1 iunie, în Parcul Copiilor. Atracţiile la care s-au format cozi

Super distracţie în Timişoara. Însoţiţi de părinţi sau bunici micuţii din capitala Banatului au...

Program special de 1 Iunie, pregătit de Primăria Timișoara. Lista completă cu surprize pentru pitici

Un program variat, plin de activități distractive și suprize - de asta vor avea...